Vacature Kok, Zelfstandig Werkend Kok & Chefkok

Vacature Kok, Zelfstandig Werkend Kok & Chefkok

Vacature Kok, Zelfstandig Werkend Kok & Chefkok

Zoek jij flexibele werktijden en wil jij koken uit eigen moestuin, lees dan onze vacature!

Wil jij bijdragen aan eerlijk eten dat met zorg en aandacht is geteeld en waarmee met liefde wordt gekookt? Dan ben je bij ons op de goede plek! Ons lokale eten smaakt straks dankzij jou heerlijk aangezien je onze gasten zult gaan verwennen met de combinaties van vers eten, kruiden en specerijen. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit caterings verzorgen, inmaken, fermenteren, olies draaien, verse maaltijden klaarmaken en smaakvolle en duurzame lunch en diners bereiden.

Over Landgoed De Beug | Lokaal Wittevrouwen:

In Odijk vind je Landgoed De Beug, daar verbouwen wij onze eigen groenten, fruit, kruiden en grazen onze dieren (varkens, kippen, ganzen, schapen, koeien en een eend) in het veld. In de moestuin groeien de ingrediënten die wij verwerken in (h)eerlijke verse maaltijden. Daarnaast verzorgen wij onbewerkt en eerlijke catering op eigen locatie of in een van onze vergader- en trainingszalen. Wij (en hopelijk binnenkort ook jij) koken dan met groenten uit onze eigen tuin en maken de heerlijkste gerechten met het duurzame vlees van onze eigen varkens of de runderen van onze buren. Lokaal Wittevrouwen is ons restaurant in Utrecht voor het ontmoeten van buren, vrienden en stadsgenoten want wij geloven dat samen eten verbindt en dat is wat ons inspireert, net zoals wat de bodem ons biedt.

Wat kunnen wij je bieden:

  • Werken met de meest pure producten uit eigen moestuin
  • Flexibele werktijden door combinatie van catering en restaurant
  • Een organisatie in ontwikkeling met veel doorgroeimogelijkheden
  • Veelzijdige werkzaamheden in een uitbreidend keukenteam
  • Werken in een leuk, duurzaam en milieubewust bedrijf
  • Goed salaris en secondaire arbeidsvoorwaarden volgens de Horeca-cao


Wat vragen wij jou:

  • Flexibiliteit in dagen en tijden
  • Minimaal 32 uur
  • Onze missie: “van boer tot bord” omarmen
  • In ieder geval op dinsdag service draaien
  • Bij voorkeur: rijbewijs

    Wil jij bij ons werken in de functie van Kok, Zelfstandig Werkend Kok of Chefkok, neem dan contact op met Roel Freeke via roel@freeke.nl of bel naar 0626026019 en we ontvangen je graag op ons Landgoed!