Zakelijke bijeenkomsten

Zakelijke bijeenkomsten

Vergaderen in het groen

De omgeving van De Beug brengt je tot nieuwe gedachten en gesprekken. Of je nu binnen in onze historische boerderij zit, of buiten in de boomgaard, je bent er met je team echt even uit.

Verschillende type bijeenkomsten zijn mogelijk. Een teamdag van 6 tot 75 mensen, een training, een vertrouwelijke plek voor selectiegesprekken voor topfuncties, een bestuursvergadering met private dinner of workshops op het land en in de tuin. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

In een groen landschap is onze eeuwenoude boerderij voorzien van de moderne voorzieningen die je voor een goede vergadering nodig hebt. Bij al ons zakelijke verhuur stemmen we passende gerechten en dranken met je af zodat je gedurende de bijeenkomst in de juiste energie blijft.

Eet lekker en lokaal

Op De Beug koesteren we de kunst van eigenbereiding, waarbij we met zorg putten uit ons eigen land. Het hart van onze visie ligt in het omarmen van gezonde, duurzame en lokale voeding.

Onze culinaire aanpak geeft je niet alleen gelaagde energie om de bekende ‘lunch-dip’ te ontwijken, maar fungeert ook als een ware energiebron gedurende de dag. En voor die momenten waarop de energiemeter een beetje daalt, staan we paraat met vers fruit uit onze boomgaard en ambachtelijk gebakken haverkoeken, om je vitaliteit weer op te wekken.

Zo ervaar je op onze locatie niet alleen een inspirerende setting voor vergaderingen en bijeenkomsten, maar ook een voortreffelijke samensmelting van gezonde en duurzame gastronomie, rechtstreeks afkomstig uit onze eigen voedzame grond.

Voorzieningen

Wat bieden wij:

Onze boerderij is recent verbouwd en biedt ruimte aan zo’n 80 personen. Onze land is 5 hectare en biedt veel mogelijkheden voor een wandeling of een stil moment aan het water.

  • Prachtige landelijke ligging
  • Wandelen op eigen landgoed
  • Smaakvolle gerechten
  • Uitstekende dranken
  • Lokale gerechten
  • Gratis wifi
  • Uitgebreide presentatie mogelijkheden
  • Gratis parkeren
  • Sanitair

Wij verhuren drie ruimtes:

De Deel:  In de oude stal, de deel, staan lange tafels waar je met je gezelschap aanschuift voor een gemeenschappelijke lunch of diner.  De ruimte is geschikt voor ruim 80 personen. De deel heeft een authentieke boerderij stijl. 

De Groene Schuur: In de oude schuur vinden de trainingen, retraites, workshops, lezingen, vergaderingen en meer plaats. In diverse opstellingen kun je hier je evenement houden voor ongeveer 80 personen. De Groene schuur is een lichte ruimte met een rustige uitstraling.

De Groene Schuur heeft ook 2 extra bovenkamers voor 12 personen per kamer. Uitzicht op het land of de boomgaard.

De woonkamer: in de voormalige woonkamer staat een grote tafel waar je met 10-12 personen aan kunt vergaderen. Een plek waar je met uitzicht op het groen een inspirerende ochtend, middag of dag kunt door akkeren met je team.

Wij zorgen voor heerlijke thee, koffie en versnaperingen uit eigen keuken en natuurlijk bereiden we met veel liefde en aandacht het eten voor je (lunch, borrel, diner)

Impressie

Ontdek de Kloosterhoeve De Beug’s vergaderlocatie door onze foto impressie. Bekijk de comfortabele ruimtes en moderne voorzieningen die uw bijeenkomsten naar een hoger niveau tillen. Een beeld zegt meer dan duizend woorden!

Van vergadering tot beleving

Zakelijke bijeenkomsten

Catering

Voeg een smakelijke twist toe aan jullie zakelijke vergadering met onze uitstekende cateringdiensten. Geniet van heerlijke gerechten en verfrissende drankjes, perfect afgestemd op uw behoeften.

Meer informatie
Zakelijke bijeenkomsten

Activiteiten

Versterk de banden op een unieke locatie en stimuleer samenwerking met verfrissende activiteiten. Onze op maat gemaakte programma’s bevorderen teamgeest en communicatie.

Meer informatie
Zakelijke bijeenkomsten

Teambuilding

Verrijk met inspirerende workshops. Onze deskundige begeleiders bieden boeiende sessies om teambuilding te bevorderen, creativiteit te stimuleren of vaardigheden te ontwikkelen.

Meer informatie
Zakelijke bijeenkomsten

Contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.