Vieren en herdenken

Vieren en herdenken

Samen vieren en herdenken

Samenzijn; of het nu is om een belangrijk moment te vieren of stil te staan en iemands leven te herdenken. De Beug is een sfeervolle en duurzame locatie voor intieme momenten met elkaar.

Ontmoeten in stijl en rust

Een plek waar je de historie voelt en waar alles in het teken staat van de oorsprong. Het weten van de oorsprong van alles wat je bij ons eet maakt dat je je verbonden zult voelen met de plek.

Een bijzondere verjaardag, huwelijksjubileum of huwelijk zijn momenten in het leven om te markeren. De Beug is geen feest locatie, maar wel een plek om te vieren wat het leven brengt. De sfeervolle setting met bijzonder eten maakt ieder bezoek uniek.

We hebben onze woonkamer, de deel en de schuur beschikbaar om binnen te vieren maar buiten hebben we een prachtige stretchtent waaronder bij mooi weer de gedekte lange tafels met bloemen uit de tuin en eten bereidt op open vuur zorgen voor een ultieme buitenbeleving.

Ook voor terugkijken en herdenken is De Beug zeer geschikt. Een uitvaartbijeenkomst waarin stil wordt gestaan bij de betekenis van iemands leven, er ruimte is voor ontmoeting en verhalen; we denken graag met je mee.

Eet lekker en lokaal

Wij koken graag met de beste ingrediënten zodat je de smaak van echt eten kunt ervaren. Geen foefjes, geen trucjes maar puur en simpel.

Wat je te eten krijgt is vaak op de dag zelf geoogst voor een optimale smaak beleving. Dit past in ons idee van lokaal eten. Verwacht veel groenten maar ook kan er zuivel of vlees in een menu verwerkt worden.

Wij organiseren een aantal keer per jaar onze eigen diners zoals een oogstdiner, een boomgaard diner of een winter bbq.  Tijdens deze diners beleef je het optimale van onze manier van werken en leven op de boerderij.

Omdat we geloven in de kracht van verbinding vinden de diners plaats aan lange tafels en worden de gerechten “family style” op schalen geserveerd. 

Voorzieningen

  • Prachtige landelijke ligging
  • Wandelen op eigen landgoed
  • Smaakvolle gerechten
  • Uitstekende dranken
  • Lokale gerechten
  • Gratis wifi
  • Uitgebreide presentatie mogelijkheden
  • Gratis parkeren
  • Sanitair

Impressie

Ontdek Kloosterhoeve De Beug’s locatie door onze foto impressie. Bekijk de comfortabele ruimtes en moderne voorzieningen die uw bijeenkomsten naar een hoger niveau tillen. Een beeld zegt meer dan duizend woorden!

Vieren en herdenken

Contact

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.